Wheel
Automotive lighting, Motor vehicle, Wheel, Hood, Grille, Bumper, Car, Headlamp

Nye Vision One-Eleven.

En design- og teknologipionér.

Inspirert av ikoniske C111, viser eksepsjonelle Mercedes-Benz Vision One-Eleven et banebrytende, dynamisk designerspråk og innovativ elektrisk drivteknologi.

En design- og teknologipioner.

Nye Vision One-Eleven.

Den ikoniske Gullwing er tilbake, nå åpner den dørene til fremtiden for Ikonisk Luksus.

Med inspirasjon fra C 111-modellene fra 60- og 70-tallet, presenterer Mercedes-Benz sportsbilstudiet Vision One-Eleven.

Elegante detaljer som måkevingedører, også kjent som gullwing og en pikselert skjerm, gir bilen en harmonisk forening av det analoge og det digitale. Den imponerende aksial fluks-motoren, utviklet i samarbeid med YASA, legger til rette for en kraftfull og effektiv kjøreopplevelse som kombinerer fortidens arv med fremtidens innovasjon.

Personal luxury car, Automotive lighting, Motor vehicle, Hood, Light, Orange
Automotive lighting, Motor vehicle, Wheel, Hood, Grille, Bumper, Car, Headlamp
Automotive parking light, Land vehicle, Tire, Wheel, Car, Hood

Innvendig presenterer Mercedes-Benz Vision One-Eleven et interiør med loungekonsept. Dette reflekterer et paradigmeskifte fra tradisjonelle selvdrevne sportsbiler til autonome elektriske kjøretøy innenfor supersportsbilsegmentet, og bringer sammen to forskjellige transportmåter på et harmonisk vis.


De unike måkevingedørene drar paralleller til flere historiske modeller fra Mercedes-Benz, og sidevinduene har et pikselert mønster som gir de en ugjennomsiktig effekt fra utsiden. Hjuldesignet har kraftig strukturerte elementer som vekker assosiasjoner til elektriske motorviklinger, som peker mot den toppmoderne helelektriske drivlinjen som driver Mercedes-Benz Vision One-Eleven.

Mercedes-Benz Vision One-Eleven henter inspirasjon fra de ikoniske C 111-modellene fra 60- og 70-tallet, som ble brukt til testing av wankel- og turbodieselmotorer, samt polymerbaserte karosserikonsepter.


Vision One-Eleven byr på enestående detaljer som er skapt for å fascinere. Det kjente «en-bue»-designet til Mercedes-Benz gjør seg tydelig gjeldende i den slående silhuetten til Vision One-Eleven. Fra den lave fronten til den muskuløse bakre delen, strekker den seg i en jevn og buet linje som gir den 1.170 mm høye bilen en skulpturell følelse.

Inspirert av legendariske C 111 fra 60- og 70-tallet

Utforsk fremtiden med Vision One-Eleven

Scroll ned for å utforske

Motor vehicle, Automotive lighting, Wheel, Car, Tire, Hood, Bumper, Orange

Verdens første sportsbil med loungeinteriør

Dette banebrytende designet skaper et luftig og romslig interiørkonsept som skiller seg fra tidligere sportsbiler med midtmonterte motorer. Ved å utnytte de kompakte proporsjonene til elektriske motorer, åpner Vision One-Eleven opp interiøret bakover og gir en imponerende plassfølelse. – en helt ny tilnærming til fremtidens sportsbiler.

Personal luxury car, Automotive lighting, Motor vehicle, Hood, Light, Orange

Futuristisk og luksuriøs atmosfære med kontrasterende farger

Progressivt fargekonsept og enestående materialkombinasjoner. Ved første øyekast fanger de kontrasterende fargene og materialene umiddelbart oppmerksomheten. Dashbordet er trukket med hvitt stoff laget av 100 % resirkulert polyester, mens andre elementer som armlenene og midtkonsollen er kledd i oransje skinn.

Åpne dørene til en ny æra av luksus

Opplev innovasjon på sitt beste, med slanke og innfelte måkevingedører. Denne konseptbilen åpner for nye muligheter og kommer med et snev av futuristisk eleganse.

Den fengslende en-bue-designet

Det kjente «en-bue»-designet til Mercedes-Benz gjør seg tydelig gjeldende i den slående silhuetten til Vision One-Eleven. Fra den lave fronten til den muskuløse bakre delen, strekker den seg i en jevn og buet linje som gir den 1.170 mm høye bilen en skulpturell følelse.

EVOLUSJONEN AV ET IKON

Vision

One-Eleven

En hyllest til et ikonisk design

Scroll ned for å utforske historien

Automotive parking light, Motor vehicle, Hood, Car, Grille, Fender

Verdens første sportsbil med loungeinteriør

Med sine karakteristiske måkevingedører, også kalt gullwing, som minner om sine forgjengere, viser Vision One-Eleven en harmonisk blanding av klassiske designelementer og banebrytende innovasjon, og skaper en fengslende og tidløs tilstedeværelse på veien.

Automotive parking light, Wheel, Tire, Vehicle, Car, Hood, Toy

Inspirert av legendariske C 111 fra 60- og 70-tallet

Den ikoniske C 111 ble bygget i forrige århundre og inspirerer fortsatt den dag i dag.

Automotive lighting, Home appliance, Audio equipment, Grille, Wood, Hood

Glødende mesterverk

Baklysene på den ikoniske C 111 viser et tidløs design som fortsetter å fengsle bilentusiaster, og lyser opp en arv av innovasjon og eleganse.

Mercedes-Benz

Vision

One-Eleven